Hesabım
    Harry Potter'ın İkonik Düşmanı Voldemort'un da Filmi Oldu!

    Harry Potter serisinin ikonik kötü adamının kökeni bu film ile ortaya çıkıyor.

    Harry Potter'ın kötü adamı Lord Voldemort da kendi filmine kavuştu! Harry Potter serisi boyunca genç büyücünün ezeli düşmanı olan ve dünyayı büyü yapamayanlardan arındırarak sadee safkan büyücülerin egemen olduğu bir yer haline getirme idealine sahip karanlık büyücünün kökleri, hayran yapımı bir orta metraj ile seyirci karşısına çıkıyor.

    Gerçek ismi Tom Riddle olan Lord Voldemort, daha küçük bir yetimken Hogwarts müdürü Albus Dumbledore tarafından keşfedilmiş ve okula kabul edilmişti. Hogwarts'ta Slytherin bölümüne kabul edilen Tom Riddle, ölümsüz olabilmek adına ruhunu 7 parçaya bölerek hortkuluklara hapsetmiş ve hortkulukları bulup tek tek yok etmek de ezeli düşmanı Harry Potter'a kalmıştı. Seri boyunca hakkında ufak ipuçları ile geçmişine dair birkaç bilgi edinebildiğimiz Lord Voldemort'un geçmişini konu edinen bir film, geçtiğimiz yıllarda internette konuşuluyordu. Bağımsız yapım şirketi Tryangle Films, 50 dakikalık filmin tamamını internet ortamında yayınlandı.

    Filmin Warner Bros. ya da serinin yazarı J.K. Rowling ile herhangi bir bağı bulunmuyor ve tamamen hayran yapımı bir film. Senaryosunu ve yönetmenliğini Gianmarie Pezzato'nun üstlendiği hayran filmi, Tom Riddle'ın asosyal ancak yetenekli bir büyücü adayından dünyanın seyrini değiştiren bir karanlık lorda dönüşümünü konu ediniyor. Film, Hogwarts kurucularından Godric Gryffindor'un varisi Gricha McLaggen üzerinden ilerliyor. Tom Riddle'ın sınıf arkadaşı olan Gricha, onun Hufflepuff'lı bir kız öğrencinin cinayetinde parmağı olduğundan şüphelenmeye başlıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top