Hesabım
    Köpek Komedisi "Show Dogs"tan İlk Fragman Çıktı!

    "Show Dogs"ta dedektif Frank ve köpek ortağı Max bir bebek panda hırsızlığının peşine düşüyor.

    Hollywood'ta süper kahramanlar çağı yaşanıyor olsa da, aile komedilerine her zaman yer vardır. Konuşan hayvanlar ve orada olmaktansa her şeyi tercih ederlermiş gibi görünen otorite figürlerini birleştiren modern fabl türü aile komedilerinin yeni örneği Show Dogs'tan ilk fragman yayınlandı.

    Rottweiler polis köpeği Max, yalnız çalışmayı tercih eden, maço bir köpektir. Ancak kendisine verilen yeni görevde bir ortağa ihtiyacı olacaktır. Dedektif Frank, bu işte Max'le çalışması için seçilir. İkili bebek bir pandanın kaçırılmasını da kapsayan bir hayvan kaçakçılığı operasyonunu çökertmeye çalışmaktadır. Max'in görevi ise kaçakçıların paravan olarak kullandığı köpek yarışmasına sızmaktır. Max'in kimliğini gizli tutarak yarışmaya katılması ve Frank'le birlikte kendini savunamayan hayvanlar için mücadele etmesi gerekecektir...

    Will Arnett'in Max'le çalışmaktan öyle pek de memnun olmayan dedektif Frank'i canlandırdığı hayvan komedisi "Show Dogs"ta asi Max'i ise rap müzik sanatçısı Ludacris seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda Stanley TucciAlan Cumming, Natasha Lyonne ve Shaquille O'Neal da bulunuyor.

    Film 6 Nisan'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top