Hesabım
    Timothée Chalamet, Woody Allen'dan Aldığını Derneklere Veriyor!

    Woody Allen'ın yeni filminde yer alan Timothée Chalamet, aldığı parayı insan hakları derneklerine vereceğini açıkladı.

    Timothée Chalamet, Woody Allen filminden aldığı parayı derneklere verecek. Festivallerin gözdesi Call Me By Your Name filmi ile yıldızı parlayan genç Fransız oyuncu Timothée Chalamet, ünlü yönetmenin A Rainy Day in New York filminde oynadığı için aldığı parayı 3 derneğe bağışlayacağını açıkladı. Açıklama genç oyuncunun sosyal medya hesabından geldi.

    22 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada yayınladığı mesajında aldığı parayı kadınlara tacizi durdurmayı hedefleyen ve cinsel tacize maruz kalanlara maddi destek sağlama amacıyla kurulan Time's Up fonuna, New York LGBT Merkezi ve seksüel şiddet karşıtı organizasyon RAINN'e bağışlayacağını söyledi. Genç oyuncu yaptığı açıklamada; "Son dönemdeki röportajlarımda, geçen yaz Woody Allen'la bir filmde çalışmış olmam hakkında sorularla karşılaştım. Söyleyebileceğim şey şu: o filmdeki işimden kar elde etmek istemiyorum, bu amaçla da tüm maaşımı bağışlayacağım" diye belirtti. "İyi bir rolün, bir işi kabul etmede tek kriter olmadığını öğreniyorum" diyen genç oyuncu, "bu benim için adaletsizliği, eşitsizliği ve en önemlisi sessizliği sona erdirmeyi hedefleyen bir hareketin doğuşuna tanık olduğum bu son birkaç ayda çok daha netleşti" diye yazdı.

    Timothée Chalamet (@tchalamet)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Evlatlık kızı Dylan Farrow'un kendisini taciz etmekle suçladığı Woody Allen'ın adı, kadınlara cinsel taciz ve saldırıyla mücadele eden "Me Too" hareketinde de gündeme gelmişti. Geçtiğimiz hafta Allen'ın yeni filmi "A Rainy Day in New York"ta Chalamet'in rol arkadaşlarından biri olan Rebecca Hall da aldığı parayı Time's Up fonuna bağışlayacağını açıklamıştı. İlk hareket ise filmin bir diğer oyuncusu Griffin Newman'ın aldığı parayı RAINN'e bağışlayacağını açıklaması idi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top