Hesabım
    “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot”tan İlk Teaser Fragman Yayınlandı!

    Yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken filmden ilk fragman geldi.

    Senenin en merakla beklenen filmlerinden “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot” bomba gibi geliyor. My Own Private Idaho, Good Will Hunting, Finding Forrester ve Milk filmlerinin yönetmeni Gus Van Sant’ın yeni projesi yıldızlarla dolu kadrosuyla parlıyor. Joaquin Phoenix’in başrolünde olduğu filmde oyuncuya Rooney Mara, Jonah Hill, Beth Ditto, Olivia Hamilton, Udo Kier, Kim Gordon ve Carrie Brownstein eşlik ediyor. Filmin senaryosu da yönetmen Gus Van Sant’ın kaleminden. Müzikler ise 4 Oscar adayı besteci Danny Elfman’a emanet.

    Filmin konusu şöyle: John Callahan’in (Joaquin Phoenix) geçirdiği araba kazasında ölümden döndükten sonra yapmak istediği son şey alkolü bırakmaktır. Fakat kız arkadaşı (Rooney Mara) ve karizmatik sponsorunun (Jonah Hill) cesaretlendirmesiyle gönülsüzce tedaviye başlar ve bu sırada karikatür çizmeye olan yeteneğini keşfeder. Karikatürler, Callahan’ın hayatına yeni bir soluk getirir.

    Önümüzdeki günlerde Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapacak, Şubat ayında da Berlin Film Festivali’nde gösterilecek olan film Amerika’da 11 Mayıs’ta vizyona girecek. Ülkemizde ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top