Hesabım
    “The Shannara Chronicles”tan İptal Haberi Geldi!

    İkinci sezonunu tamamlayan dizi üçüncü sezonuyla geri dönmeyecek.

    Terry Brooks’un çok satan fantezi kitaplarından uyarlanan The Shannara Chronicles iptal edildi. 22 Kasım 2017’de on bölümlük ikinci sezonunu tamamlayan dizi üçüncü sezon onayı alamadı.

    2016 yılında MTV’de başlayan dizi kanalın en çok beğenilen ve en çok reyting alan dizisiydi. Bu başarısıyla ikinci sezon onayı aldı ve Spike TV’de gösterilmeye başlandı. Ne yazık ki burada ilk sezonu kadar başarılı bir reyting grafiği sergileyemedi ve geçtiğimiz günlerde iptal edildi. The Shannara Chronicles, Spike TV’nin iki dizisinden biriydi. Diğer dizi “The Mist” de iptalden kurtulamamıştı. Yapımcı Sonar Entertainment’ın diziyi başka bir kanala teklif edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

    Al Gough ve Miles Millar’ın yarattığı dizinin yapımcıları arasında Jon Favreau, Jonathan Liebesman ve Dan Farah vardı. Çekimleri Yeni Zelanda’da yapılan dizinin kadrosunda Austin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett, Aaron Jakubenko, Marcus Vanco, Poppy Drayton, Brooke Williams, Emilia Burns, Glen Levy, Jed Brophy, Vanessa Morgan, Malese Jow, Gentry White, Caroline Chikezie ve Desmond Chiam bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top