Hesabım
    “Adı Aşk”tan Altyazılı Fragman Geldi!

    Merakla beklenen dram filmi Adı Aşk’tan ilk altyazılı fragman yayınlandı.

    Arap dünyasının sevilen oyuncularını buluşturan Adı Aşk’ın altyazılı fragmanı görücüye çıktı. Yönetmenliğini ve senaristliğini Eyüp Dirlik’in üstlendiği filmin kadrosunda Mostafa Yabas, Mariam Hussein, Fati Jamali, Ümit Acar, Faisal Al-Faisal, Lidia Sabra ve Selime Gümüş yer alıyor.

    Arapların Türkiye’de yoğun olarak yaşadığı Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Kilis, Mardin ve Adana gibi illerde özel gösterimler yapılacağını söyleyen Yönetmen Dirlik, "Mülteci kamplarında da gösterimler düzenlemeyi planlıyoruz" dedi.

    Yıllar önce ayrıldığı Çanakkale'ye geri dönen Levent eski dostlarıyla hasret giderirken, İstanbul’da yaşayan Zeynep ise arkadaşları Aslı, Murat ve Engin'in ısrarıyla kafasının dağıtmak için Çanakkale’ye bir tatile gider. Tatil boyunca Zeynep’in ilgisini çekmeye çalışan Engin, sahilde oldukları bi an Zeynep’in yaralanmasına neden olur. Engin panikleyip kaçtığında ise Zeynep'i sahilde yürüyüş yapan Levent bulur. Bu tatsız karşılaşma sonrasında ikilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşür. Ancak İstanbul’dan aldığı haberden sonra geri dönme vaadiyle giden Zeynep’ten uzun süre haber gelmeyince, Levent aramalara başlar. Yılların sonunda Levent, Zeynep’in ortadan kayboluşunun asıl nedenini öğrenecektir.

    Adı Aşk, 26 Ocak’ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top