Hesabım
    “Kaybedenler Kulübü Yolda”dan Yeni Teaser Yayınlandı!

    Merakla beklenen devam filminden yeni bir teaser geldi.

    Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Kaybedenler Kulübü Yolda’nın ikinci teaser’ı yayınlandı. İzleyicilerin merakla beklediği devam filminin ilk teaser’ı üç ayda 500 binden fazla izlenmişti. İlk filmin senaristlerinden olan Mehmet Ada Öztekin bu filmde yönetmenlik koltuğuna geçiyor. Filmde başroller Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e, Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya eşlik ediyor.

    İlk filmiyle sinemalarda 500.000'e yakın izlenen ve Türk Sineması’nda özel bir yere sahip olan Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi motosikletli yol görüntüleriyle ve başroller arasında geçen hem mizahi hem duygusal konuşmalarla dikkat çekiyor. İkinci teaser da şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir.

    Kaybedenler Kulübü Yolda, 16 Mart’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top