Hesabım
    Zac Efron'lu Seri Katil Filminden İlk Kare!

    Zac Efron'u seri katil yapan "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile"dan ilk set karesi geldi.

    Disney'in parlak çocuğu Zac Efron'u katil yapan yepyeni filmden ilk kare! "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" adını taşıyacak olan korku-gerilim filminde Zac Efron, alıştığımız yakışıklı ve şapşal imajından bir hayli uzaklaşacak ve tarihin en acımasız seri katillerinden biri olan Ted Bundy olarak karşımıza çıkacak.

    "Kötü Komşular" ve "Çılgın İhtiyar" gibi filmleriyle hatırlanan, son olarak "Muhteşem Showman"de karşımıza çıkan Zac Efron'a kadroda Kemiklerine Kadar'ın güzel oyuncusu Lily Collins eşlik edecek.Collins, Bundy'nin uzun süreli kız arkadaşı Elizabeth Kloepfer'i canlandıracak. Yönetmen koltuğunda Joe Berlinger'in oturduğu filmin senaryosunda ise Michael Werwie imzası var. Filmin senaryosu en iyi çekilmemiş senaryoları derleyen Black List'te yer alıyordu.

    Bundy'nin kız arkadaşı Elizabeth'in gözünden anlatılacak olan hikaye, 1989'da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Karizması sayesinde birçok kadına yaklaşmayı başararak genç kızlara ve kadınlara tecavüz edip onları öldüren seri katil ile uzun dönemli kız arkadaşı Elizabeth arasındaki sorunlu ilişki de film aracılığıyla gözler önüne serilecek. Yıllarca süren inkarın ardından Elizabeth sonunda Bundy'yi polise ihbar etmişti.

    Filmin çekimleri bugün itibariyle start verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top