Hesabım
    "Cebimdeki Yabancı"dan İlk Fragman Çıktı!

    Bol yıldızlı "Cebimdeki Yabancı" ile teknolojinin karanlık tarafına bir bakış...

    Bol yıldızlı psikolojik gerilim filmi Cebimdeki Yabancı'dan beklenen fragman geldi! 2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran İtalyan filmi "Perfetti Sconosciuti"nin yerli uyarlaması olan "Cebimdeki Yabancı"da masumane başlayan bir oyun, giderek daha karanlık bir yola giriyor.

    Cep telefonlarının hayatımıza girişiyle birlikte yaşadığımız birbirimize yabancılaşmayı masaya yatıran film, 7 arkadaşın akşam yemeği için toplanması ile başlıyor. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemekteyken, Banu bir oyun fikrini ortaya atar. Oyun oldukça basittir; herkes telefonlarını masaya koyacak, gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Yedi dostun maskelerinin ardındaki hayatlarını ile cep telefonlarını ortaya koymaları ilişki dengelerini altüst eder. Bunca zaman çok yakın dost olduklarını düşünün grup aslında birbirlerine yabancıdır. Birbirleri hakkındaki gizler ortaya çıktıkça, işler iyice karanlık bir yöne girecektir...

    Yönetmen koltuğunda usta oyuncu Serra Yılmaz'ın oturduğu "Cebimdeki Yabancı"nın kadrosunda Belçim BilginBuğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Usta yönetmen Ferzan Özpetek'in de yapımcıları arasında yer aldığı, başta cep telefonu olmak üzere insan hayatını ele geçiren teknolojinin, kadın-erkek ilişkileri üzerindeki etkisini çarpıcı bir dille beyaz perdeye aktaran film 2 Şubat 2018 tarihinde seyircilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top