Hesabım
    "Labirent: Son İsyan"dan Yeni Klip Var!

    "Labirent: Son İsyan"da WCKD'ın karşısındayız!

    “Labirent” serisini sonlandıran Labirent: Son İsyan'dan yeni klip var. Gelen yeni klipte ekibi WCKD'ı protesto etmek için toplanan kalabalığın arasında görüyoruz. Ancak elbette Jansen onların peşini bırakmıyor ve onları yakalamak için elinden geleni yapıyor. Protestoculara WKCD'ın acımasız yaklaşımı da oldukça ürkütücü oluyor.

    Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon WCKD'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak Teresa'nın ihaneti sonucu grup kendini bir kez daha WCKD'a karşı mücadele ederken bulmuş, bu mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir...

    “Labirent” üçlemesini sonlandıracak olan filmin başrollerinde Dylan O'Brien (Thomas), Thomas Brodie-Sangster (Newt), Rosa Salazar (Brenda), Giancarlo Esposito (Jorge), Ki Hong Lee (Minho) yer alırken, kadroda Kaya Scodelario (Teresa), Walton Goggins (Lawrence), Nathalie Emmanuel (Harriet), Katherine McNamara (Sonya), Patricia Clarkson (Ava Paige), Aidan Gillen (Janson), Dexter Darden (Frypan), Barry Pepper (Vince) ve Jacob Lofland (Aris) bulunuyor.

    "Labirent" serisinin 3. devam halkası "Labirent: Son İsyan" 26 Ocak 2018'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top