Hesabım
    Reese Witherspoon’un Dizisinde Başrol Kristen Wiig’in!

    Wiig, Apple’ın yeni komedisine yürütücü yapımcı ve başrol olarak katıldı

    Reese Witherspoon’un yapım şirketi Hello Sunshine’nın imzasını taşıyan ve Apple platformunda izleyiciyle buluşacak olan komedi dizisinin başrolü Kristen Wiig’e gitti. Ünlü oyuncu, henüz ismi belli olmayan dizide yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak.

    Televizyonda ve beyazperdede ses getirmiş komedi yapımlarında rol alan Kristen Wiig, yedi sezon boyunca Saturday Night Live’ın kadrosunda yer aldıktan sonra 2012’de ekrandaki jübilesini gerçekleştirdi. Wiig, SNL yolculuğu boyunca dört kez Emmy Ödülü’ne layık görüldü. Ünlü aktris beyazperdede ise 2011’e damgasını vuran komedilerden Bridesmaids’e imza attı ve Annie Mumolo ile birlikte En İyi Senaryo dalında Oscar’a aday gösterildi. Ayrıca, aynı filmdeki performansıyla komedi kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre’ye aday gösterildi.

    Curtis Sittenfeld’ın öykü serisi “You Think It, I’ll Say It”ten uyarlanan dizinin yürütücü yapımcı tarafında Witherspoon ve Wiig’in yanı sıra Lauren Neustadter ile 30 Rock’tan tanıdığımız Colleen McGuinness var. Witherspoon’un Apple için ayrıca gündüz kuşağı programlarını ele alan Are You Sleeping adlı bir dizi projesini daha yürüttüğünü hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top