Hesabım
    Biyografik Yapım "A Private War"ın Kadrosu Genişliyor!

    Gazeteci Marie Colvin'in biyografik filmi "A Private War"ın kadrosuna Stanley Tucci de katıldı.

    Amerikalı gazeteci Marie Colvin'in hikayesini anlatan A Private War'a kadro eklemesi geldi. Birçok ödüle layık görülen ve basının temellerini güçlendiren efsanevi gazetecinin biyografik filmi "A Private War"ın kadrosuna tanınan oyuncu Stanley Tucci de katıldı.

    1985'ten 2012'deki ölümüne kadar The Sunday Times gazetesinde savaşlar ve çatışmaları haber yapan gazeteci Marie Colvin, 2001 yılında  Sri Lanka'da yaptığı bir haber sırasında sol gözündeki görme yetisini kaybetmişti. Suriye'de Homs bölgesinde gerçekleşen kuşatmayı haber yapmak isterken roket atağı sebebiyle hayatını kaybeden idealist gazeteci, birçok gazetecilik ödülüne layık görülmüş bir isimdi.

    Filmin yönetmen koltuğuna Cartel Land'in yönetmeni Matthew Heineman otururken, filmin başrolünü ise "Gone Girl" ve "Jack Reacher"ın Oscar adayı oyuncusu Rosamund Pike üstlenecek. Kadrosunda Jamie Dornan ve Tom Hollander'ın da yer aldığı biyografik yapımın senaryosunda Arash Amel'in imzası var.

    Ürdün'deki çekimlerinin ardından şu anda Londra'da çekimleri devam eden "A Private War"ın vizyon tarihi şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top