Hesabım
    "You Were Never Really Here"dan Yeni Poster!

    "You Were Never Really Here"ın başrolünü Joaquin Phoenix üstleniyor.

    2017 Cannes'ın yıldızı "You Were Never Really Here"dan yeni poster var. "We Need to Talk About Kevin"ın BAFTA ödüllü yönetmeni Lynne Ramsay'in yönetmen koltuğuna oturduğu karanlık suç filmi "You Were Never Really Here"ın başrolünde ise "Her", "Walk the Line", "Gladiator" ve "The Master" gibi filmlerin yıldızı 3 Oscar adayı Joaquin Phoenix yer alıyor. 

    Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman ise bir komplo ağının içine sürüklenir. Joe'nun az sayıdaki meslektaşları birer birer ortadan kaybolurken, Joe kısa sürede, kendisini ölü görmek isteyen düşmanlarıyla savaşmak zorunda olduğunu kavrayacaktır.

    Kadrosunda Ekaterina Samsonov, John Doman, Judith Roberts, Alex Manette ve Alessandro Nivola'nın yer aldığı, Jonathan Ames'in romanından beyaz perdeye uyarlanan suç gerilim filmi "You Were Never Really Here", ABD’de 6 Nisan’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top