Hesabım
    Cleopatra’nın Hikayesi Ekrana Uyarlanıyor

    Epik hikaye ilk kez ekran izleyicisiyle buluşacak

    Freeform ilk dönem dizisi Cleopatra için hazırlıklara başladı. Michael Seitzman, Lorenzo di Bonaventura ve ABC Studios’un daha önce NBC’ye sattığı proje, Freeform tarafından yeniden geliştiriliyor.

    Michael Seitzman, Christina Davis, Lorenzo di Bonaventura ve ABC Signature’ın imzasını taşıyan yapım için senaryo yazımı ve oyuncu seçimi aşamasına geçildi.

    Senaryosunu Seitzman’ın kaleme aldığı Cleopatra, Mısır tarihinin en ünlü hükümdarı Cleopatra’nın epik hikayesinden uyarlanıyor. Genç yaşında erkek kardeşi tarafından sürgüne ​​gönderilen Cleopatra, otoriteye karşı durarak özgürlüğü için savaşmaya ve hak ettiklerini geri kazanmaya kararlıdır. Dizi, dünya tarihinin en güçlü figürlerinden biri olan Cleopatra’nın yükseliş öyküsünü ele alırken Cleopatra, Julius Caesar ve genç asi Marc Antony arasında gelişen ünlü aşk üçgenine de yer verecek.

    Daha önce birçok kere beyazperdeye uyarlanan Cleopatra’nın hikayesi, ekran izleyicisiyle ilk kez buluşacak. Hikayenin beyazperde uyarlamalarının en ünlüsü Elizabeth Taylor’ın başrolünde yer aldığı, 1963 tarihli filmdi. Sony’nin bir süredir çok yüksek bütçeli ve prodüksiyonlu bir Cleopatra filminin hazırlıklarını sürdürdüğünü de hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top