Hesabım
    "Super Troopers 2"dan Red Band Fragman Çıktı!

    Yeni komedi devam halkası "Super Troopers 2"dan fragman geldi.

    Favori polis ekibi 17 yıl sonra Super Troopers 2 ile beyaz perdeye geri dönüyor. Box office listesinde orta sıralarda yer almasına rağmen sinemaseverler tarafından sevilen ve kült filmler arasına giren "Super Troopers"ın devam halkasında ekip değişmiyor, kadro yeniden bir araya geliyor! Devam halkasından red  band fragman yayınlandı.

    Alışılmadık tarzlarıyla şaşırtan Thorny, Mac, Rabbit, Foster ve Farva, Amerika ve Kanada sınırları arasında kanunları koruma görevlerinde yeniden karşımıza çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kevin Heffernan (Rod), Steve Lemme (Mac), Paul Soter (Foster), Erik Stolhanske (Rabbit), Lynda Carter (Jessman), Marisa Coughlan (Ursula Hanson) Brian Cox (John O’Hagen) ve ekibe yeni katılanlar Emmanuelle Chriqui (The Mentalist, TRON: Uprising), Tyler Labine (Tucker and Dale versus Evil), Hayes MacArthur (Angie Tribeca), Will Sasso (The Three Stooges), Rob Lowe yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunu bir kez daha Jay Chandrasekhar'ın üstlendiği komedi filminde ekip yeni bir göreve veriliyor. Film, 20 Nisan 2018'de Amerika'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top