Hesabım
    "En Karanlık Saat"ten Türkçe Poster!

    Oscar'ın iddialı adaylarından "En Karanlık Saat"ten Türkçe poster yayınlandı.

    Bu yılın Oscar adayları arasında yer bulacağına neredeyse kesin gözüyle bakılan En Karanlık Saat'ten gelen yeni Türkçe posterde filmin önemli karakterlerinin yanı sıra başrolü Gary Oldman'ın aldığı En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre ödülünü de görüyoruz.

    Köstebek filmindeki George Smiley rolü ile de En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanmış olan usta oyuncu Gary Oldman'ın Winston Churchill'i canlandırdığı biyografik yapımda Churchill'in eşi Clementine rolünde Kristin Scott Thomas, Churcill'in sekreteri Elizabeth Nel rolünde Lily James, Kral 6. George rolünde Ben Mendelsohn, Dışişleri Bakanı Lord Halifax rolünde Stephen Dillane'in yanı sıra Samuel West, Ronald Pickup, Nicholas Jones ve Richard Lumsden de bulunuyor.

    İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatan yapımın konusu kısaca; Churchill, hayatının belki de en büyük sınavından geçtiği dönemi işleyen filmde, ya nazi Almanya'sı ile barışçıl bir antlaşma yolu bulunacak ya da milletin bağımsızlığı ve idealleri için nazilerin karşısında sımsıkı durulacak...

    Senaryosu "Her Şeyin Teorisi" filminin senaristi Anthony McCarten'in yazdığı, "Kefaret" filminin yönetmeni Joe Wright'ın kamera arkasında olduğu Churchill biyografisi, 2 Şubat'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top