Hesabım
    Jordan Peele Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı!

    Get Out ile yönetmenlikte parlayan Peele oyunculuğu bıraktı.

    Yazar, yönetmen ve oyuncu Jordan Peele, CBS’e verdiği bir röportajda oyunculuğu bıraktığını şu sözlerle açıkladı: “Daniel Day-Lewis ve ben, ikimiz de oyunculuğu bırakıyoruz.” Üç Oscar’lı oyuncu Daniel Day-Lewis’in “Phantom Thread” filminden sonra oyunculuğu bırakacağına gönderme yapan isim oyunculuğun yönetmenlik kadar eğlenceli olmadığını söyledi.

    İlk yönetmenlik denemesi olan “Get Out” ile seyircilerden ve eleştirmenlerden tam not alan Peele, bu seneki ödül törenlerinden sık sık eli dolu ayrılıyor. Önümüzdeki hafta açıklanacak Oscar adaylıklarında birden fazla adaylık alması beklenen Get Out, 4.5 milyon dolarlık bütçeye karşılık 254 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Hatta yapımcı şirket Universal yönetmenle bir sonraki projesi için çok geçmeden anlaştı.

    Önümüzdeki sene yeni gerilim filmiyle karşımıza çıkacak Emmy ödüllü oyuncu daha çok kamera önündeki işleriyle tanınıyordu. Uzun süredir partneri olan Keegan-Michael Key ile birlikte yarattığı ve oynadığı “Key & Peele” skeç dizisi en çok bilinen işlerinden biriydi. İkili aynı zamanda Fargo’nun ilk sezonunda ve 2016 yapımı komedi filmi Keanu’da rol almıştı. Bu emeklilik açıklamasının yetenekli oyuncunun seslendirme projeleri için ne anlama geldiği şimdilik muamma. Birçok seslendirme projesinde yer alan oyuncu son olarak Netflix’in “Big Mouth” dizisinde seslendirme yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top