Hesabım
    Simon Pegg ve Nick Frost Ekranlara Geri Dönüyor

    Korku komedi türündeki Truth Seekers, paranormal olayların peşine düşecek

    Ünlü İngiliz ikili Simon Pegg ve Nick Frost, paranormal olayların peşine düşecek komedi dizileri Truth Seekers ile televizyon ekranlarına geri dönüyor. Prodüksiyonu, yeni yapım şirketleri Stolen Picture tarafından gerçekleştirilen dizi, korku komedi türünde ve yarım saatlik bölümlerden oluşuyor.

    Truth Seekers, paranormal olayları araştıran üç adamın maceralarına odaklanıyor ve her bölümde farklı bir doğaüstü olayın peşine düşülüyor. Dizinin hikayesi “haftanın canavarı” formatında ilerleyecek.

    Simon Pegg’e göre Truth Seekers, tıpkı ünlü zombi komedi filmleri Shaun of the Dead gibi, Kuzey Londra’da geçen çok yerli bir hikaye gibi başlayacak ancak küresel bir izleyici profiline erişecek.  

    İkilinin yeni yapım şirketi Stolen Picture, ilk filmlerinin yapımını da gerçekleştirdi. Slaughterhouse Rulez adını taşıyan korku komedi türündeki film, bir yatılı okulda geçiyor ve başlıca rollerinde Pegg ve Frost’un yanı sıra Michael Sheen ile Asa Butterfield’a yer veriyor.

    Pegg ve Frost, yaklaşık yirmi yıl önce imzalarını attıkları kült televizyon dizisi Spaced’den bu yana birlikte çalışıyor. Edgar Wright’ın yönetmen koltuğundaa bulunduğu dizi, iki sezon boyunca izleyiciyle buluştu. Bu tarihten itibaren ikilinin ortaklıkları beyazperdede Shaun of the Dead, Hot Fuzz ve The World’s End gibi adından söz ettiren yapımlarla devam etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top