Hesabım
    Weinstein Company Üç Filmini Vizyon Takviminden Çıkardı!

    Zor günler geçiren şirketten üç filme kötü haber geldi.

    Aylardır iç sorunlar yaşayan ve yakın zamanda satılması beklenen Weinstein Company üç filmini 2018 vizyon takviminden çıkardı. Vizyon takviminden kaldırılan filmler “The War With Grandpa”, “The Upside” ve “Mary Magdalene” oldu.

    Yıldız oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken komedi filmi The War With Grandpa gösterim tarihi değişikliklerine yabancı değil. Filmin ilk olarak 23 Nisan 2017’de vizyona gireceği açıklandı. Bu tarih önce 20 Ekim’e, daha sonra da 23 Şubat 2018’e alındı. Tim Hill’in yönettiği filmin kadrosunda Robert De Niro, Jane Seymour, Uma Thurman ve Christopher Walken bulunuyor.

    The Upside, 2011 yapımı çok beğenilen “Intouchables” filminin yeniden çevrimiydi. Yönetmenliğini Neil Burger’ın üstlendiği filmde Bryan Cranston, Kevin Hart, Nicole Kidman ve Julianna Margulies oynuyor. Değişiklik olmasa The Upside’ı 9 Mart’ta izleyecektik.

    Oscar yarışında olmasını beklediğimiz Mary Magdalene, 24 Kasım 2017’de vizyona girecekti fakat sonra 30 Mart 2018’e ertelendi. Lion’ın yönetmeni Garth Davis’in yönettiği, Rooney Mara ve Joaquin Phoenix’in oynadığı dini dramayı ne zaman izleyeceğimiz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top