Hesabım
    “Sweet Country”den İlgi Çekici Yeni Fragman!

    Suç ve drama filmi Sweet Country’den yeni fragman yayınlandı.

    Prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yaptıktan sonra onlarca festivalde gösterilen “Sweet Country”den yeni bir fragman görücüye çıktı.

    “Samson and Delilah” ve “The Darkside” filmleriyle karşımızda çıkan Avustralyalı yönetmen Warwick Thornton, yeni filmi “Sweet Country”de başrolü Hamilton Morris’e emanet ediyor. Morris’e filmde Sam Neill, Ewen Leslie, Bryan Brown, Thomas M. Wright ve Matt Day eşlik ediyor. Harika görüntülere sahip filmin görüntü yönetmenliğini de Dylan River ile birlikte yönetmen Warwick Thornton yapıyor.

    Orta yaşlı Aborijin bir adam olan Sam, Avustralya'nın Kuzey Bölgesi'ndeki bir vaiz için çalışıyordur. Huysuz bir savaş gazisi olan Harry komşu bir karakola geçtiğinde vaiz, Sam ve ailesini Harry'ye yardım etmek ve sığır alanlarını tazelemeleri için gönderir. Ancak Sam'in acımasız ve hırçın Harry'le olan ilişkisi çabucak bozulur ve Sam kendini savunurken Harry'yi şiddetli bir çatışmada öldürür. Sonuç olarak Sam beyaz bir adamı öldürmekten aranan bir suçlu olur ve eşi ile beraber kaçmak zorunda kalır. Yerel kanun adamı Fletcher'ın önderliğinde bir grup Sam'i aramaya başlar. Fakat olay hakkında gerçekler ortaya çıktıkça, halk gerçekten adil olunup olunmadığını sorgulamaya başlar.

    Sweet Country, ilk olarak Avustralya’da 8 Şubat’ta vizyona girecek. Ülkemizdeki gösterim tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top