Hesabım
    Star Wars Rebels: 4. Sezondan Teaser Paylaşıldı

    Emmy adayı animasyon 19 Şubat'ta geri dönüyor

    Büyük finale adım adım yaklaşan Star Wars Rebels için yeni bir teaser paylaşıldı.

    19 Şubat’ta dördüncü sezon prömiyerini yapacak olan dizinin teaser’ında hikayeye bu sezon katılacak olan İmparator Palpatine var. Son bölümlerde diziye dahil olmaya hazırlanan karakteri, Star Wars filmlerinde aynı karaktere hayat veren Ian McDiarmid seslendiriyor.

    Eleştirmenlerden tam not alan animasyon seri, her pazartesi iki bölüm halinde izleyicisiyle buluşarak üç haftanın sonunda, 5 Mart akşam​​ı, 90 dakikalık bir bölümle final yapacak.

    Star Wars Rebels’in son sezonunda Ghost ekibi, büyümekte olan asilere katılıyor ve Galaktik İmparatorluğa karşı birleşmeye çalışıyorlar. Ne var ki İmparatorluktan yeni bir tehdidin gelmesi Ezra’nın ekibi toplayıp eve geri dönmesine ve düşmanlara karşı savaş açmasına neden olur.

    Star Wars Rebels Dave Filoni, Simon Kinberg ve Carrie Beck tarafından yaratıldı. Dizinin orijinal seslendirme kadrosunda Freddie Prinze, Vanessa Marshall, Steve Blum, Tiya Sircar, Taylor Gray, Dee Bradley Baker, David Oyelowo, Forest Whitaker, Lars Mikkelsen ve Warwick Davis gibi isimler var.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top