Hesabım
    "Detective Pikachu"nun Kadrosu Genişliyor!

    Pokemon serisinin ilk animasyon dışı filmi olacak olan yapımın kadrosuna Ken Watanabe de katıldı.

    Fenomen Pokemon serisinden ilham alan Detective Pikachu'dan kadro güncellemesi var. Nintendo 3DS yapımı oyun Great Detective Pikachu'dan ismini alsa bile senaryosunda ona bağlı kalmayacak olan filmin kadrosuna Oscar adayı oyuncu Ken Watanabe de katıldı.

    Japon oyuncu Watanabe'nin canlandıracağı Detective Yoshida karakteri, Pokemon çizgi filminin başrol pokemonu Pikachu'nun dedektflik maceralarını işleyecek olan "Detective Pikachu" filmi içni yaratılan bir karakter. Fenomen çizgi film serisi Pokemon'da ya da Nintendo oyununda yer alan bir karakter değil. 

    Legendary Entertainment yapımı "Detective Pikachu" filmi, Pokemon serisinin beyaz perdedeki ilk animasyon dışı filmi olacak. Filmde sevilen pokemon Pikachu'nun insan versiyonunu ise, gönüllerimize Deadpool olarak taht kuran sempatik oyuncu Ryan Reynolds canlandıracak.

    Big Little Lies'dan tanıdığımız Kathryn Newton ve The Get Down'ın Justice Smith'in de kadrosunda yer aldığı film, Goosebumps ile karışık eleştiriler alan yönetmen Rob Letterman'ın elinden çıkıyor. Filmin senaryosunda ise Gravity Falls'un yaratıcısı Alex Hirsch ve Galaksinin Koruyucuları senaryosunda kalem oynatan, Captain Marvel'ın da senaryosunu üstlenecek olan Nicole Perlman'ın imzası var.

    Genç Tim Goodman, babasının esrarengiz kayboluşunun ardından dedektif Pikachu'nun yardımına başvurur. Dedektif ve Tim'in giriştikleri bu araştırmada onlara Lucy adlı güzel bir gazeteci de yardımcı olacaktır. Bakalım bu macerada hangi sırlar ortaya dökülecek?...

    "Detective Pikachu" 31 Mayıs 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top