Hesabım
    Bryan Cranston En Çok Etkilendiği Breaking Bad Sahnesini Açıkladı

    Ünlü aktör, dizinin hangi ikonik sahnesini çekerken zorlandığını açıkladı

    Uyarı: Haber, diziyi henüz izlememiş olanlar için spoiler içerir.

    Bir dönemin ekran fenomeni Breaking Bad, geçtiğimiz günlerde, prömiyerinin onu​​ncu yılını kutladı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünün üzerinden 10 yıl geçmesine ithafen Entertainment Weekly, dizide unutulmaz Walter White / Heisenberg karakterine hayat veren Bryan Cranston ile özel bir söyleşi gerçekleştirdi. Röportajda Cranston, dizide duygusal olarak en çok zorlandığı sahneden ve nedeninden de bahsetti.

    “Jane’in öldüğü sahneyi çekerken gerçekten zor anlar yaşadım” diyen Cranston, Krysten Ritter’ın canlandırdığı karakterin, ikinci sezonda yayınlanan meşhur ölüm sahnesini işaret etti. Cranston, zorlanma nedenini ise şöyle açıkladı: “Walt’un, Jane’in ölümünü izleyişi, beni muhtemelen duygusal olarak en çok zorlayan sahneydi çünkü bir an orada Keysten Ritter’ın yerine kendi kızımın yüzünü gördüm ve sonra hızlıca kayboldu.” Cranston, genç bir kadın olduğu ve onun yerinde kendi kızının da olabileceğini düşünerek karakteri kurtarmak istediğini söyledi.

    Breaking Bad’in hafızalara kazınan anlarından birine ev sahipliği yapan sahne, Walter’ın Heisenberg’e dönüşümünü gözler önüne sermişti.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top