Hesabım
    Filmi İçin Çarklar Dönen "Penceredeki Kadın" Raflarda!

    Film hakları şimdiden satın alınan "Penceredeki Kadın" raflardaki yerini aldı.

    Daha okurlarla buluşmadan film hakları Pi’nin Yaşamı ve "Aynı Yıldızın Altında" gibi filmlerin yapım şirketi 20th Fox Century tarafından satın alınan Penceredeki Kadın romanı raflardaki yerini aldı! New York Times,

    Amazon, Sunday Times’ın çok satanlar listesinde bir numaraya yükselen psikolojik gerilim romanı Penceredeki Kadın, Pena Yayınları aracılığıyla raflarda okurlarını bekliyor.

    38 ülkede basılan roman A.J. Finn'in imzasını taşıyor. Akıl sağlığını korumak için mücadele eden bir kadının portresini zekice kurgulanmış bir gerilimle harmanlayan roman hakkında usta korku yazarı Stephen King; "Elinizden bırakamayacağınız nadir kitaplardan biri... Nefis ve ürkütücü" derken, Ruth Ware ise "Güçlü bir kara film vaadiyle karanlık, şaşırtıcı bir karışım" diye yazdı. 

    Roman, Agorafobisi (alan korkusu) olan Anna’nın, evinin karşısına taşınan Russel ailesinin penceresini gözetlerken hiç ummadığı bir şey görmesiyle tüm dünyasının alt üst oluşunu ve yaşamındaki değişimleri anlatıyor. Romanın, İhtiyarlara Yer Yok, Ejderha Dövmeli KızBüyük Budapeşte Oteli gibi filmlerin Oscar ödüllü yapımcısı Scott Rudin'in yapımcılığını üstleneceği film uyarlaması için de çalışmalar devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top