Hesabım
    “Incredibles 2”nin Yeni Karakterleri Belli Oldu!

    Filmin kadrosuna Jonathan Banks ve Sophia Bush katılıyor.

    Disney, haftaya “Incredibles 2”nin seslendirme kadrosuna eklenen yeni oyuncuları ve bazı karakter detaylarını paylaşarak başladı.

    Kadroya yeni eklenen ilk oyuncu Better Call Saul’un yıldızı Jonathan Banks oldu. İlk filmde Bud Luckey’nin seslendirdiği Rick Dicker karakterini bu filmde Banks seslendirecek. ‘Süper Kahraman Yer Değiştirme Programı’nın başındaki Decker, Parr ailesinin süper kahramanlar kimliklerinin gizli tutulmasına yardım ediyordu. Tabii bu program durdurulunca aile de kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmıştı. Kadroya yeni katılan ikinci isim, “Chicago P.D.” dizisinde oynayan Sophia Bush ise Voyd karakterini seslendirecek. Karakter, süper kahraman olmak isteyen genç bir Elastigirl hayranı olarak tanımlanıyor. Voyd’un ayrıca hiçlik yaratarak eşyaları yok etme ve tekrar ortaya çıkarma gücü var.

    Filmin kadrosuna daha önceden katılan Bob Odenkirk ve Catherine Keener’ın karakter detayları da paylaşıldı. Odenkirk filmde Winston Deaver karakterini seslendirecek. Winston ve kız kardeşi Evelyn Deavor (Keener) bir telekomünikasyon şirketinin başında yer alıyor. Süper kahramanların hayranı olan Winston, halkın algısını değiştirerek kahramanların tekrar göz önüne çıkmalarına yardım etmek istiyor. Evelyn ise teknolojiyle arası iyi olan ve şimdiye kadar üstesinden gelemeyeceği bir sorunla karşılaşmamış bir dahi olarak tanımlanıyor.

    İlk filmin yönetmeni Brad Bird, bu filmin de senaristliğini ve yönetmenliğini üstleniyor. Seslendirme kadrosunda ise Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner ve Samuel L. Jackson bulunuyor. Incredibles 2, ülkemizde 22 Haziran’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top