Hesabım
    John Cena “Duke Nukem” Filminde Oynayabilir!

    Hollywood'da adından söz ettirmeye başlayan oyuncu "Duke Nukem" filmi için isteniyor.

    John Cena, bilgisayar oyunu serisi “Duke Nukem”den uyarlanacak bir filmde oynamak için görüşmelere başladı.

    Film henüz yapım aşamasında olduğu için filme dair fazla bir bilgi bulunmuyor. Yönetmen veya senarist belli değil. Filmin, kurucuları Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller olan Platinum Dunes prodüksiyon şirketi tarafından geliştirileceği biliniyor. Daha çok korku filmleri üzerine uzmanlaşan şirketin filmografisinde “The Purge”, “A Nightmare on Elm Street”, “Ouija” ve “Teenage Mutant Ninja Turtles” gibi filmler bulunuyor.

    Amerikan güreşiyle ünlenen John Cena, ilk defa 2006 yapımı “The Marine” filmi ile beyazperdede boy göstermişti. Aralık ayında Transformers spin-off’u “Bumblebee”de oynayacak olan oyuncunun filmografisinde “12 Rounds”, “Legendary”, “The Reunion”, “Trainwreck”, “Sisters”, “Daddy’s Home”, “Daddy’s Home 2”, “The Wall” ve “Ferdinand” gibi filmler bulunuyor.

    Aynı isimli bilgisayar oyunu serisinin ana karakteri “Duke Nukem” ile ilk olarak 1991 yılında tanıştık. Kaslı, puro içen, sürekli güneş gözlüğü takan karakter kendine has saçlarıyla Dünya’yı uzaylılardan kurtarmak için fiziksel güç ve çeşitli silahlar kullanıyor. Aradan geçen onlarca yılda 19 bilgisayar oyununda yer alan karakter son olarak 2016 yılında “Duke Nukem 3D: World Tour”da boy göstermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top