Hesabım
    Oscar Hatası Jimmy Kimmel'ın Rüyalarına Giriyor!

    90. Oscar töreni için Jimmy Kimmel'dan yeni bir tanıtım geldi.

    Sinema camiasının göz bebeği olan Oscar ödülleri için geri sayım başladı. Dün itibariyle adaylıkların açıklanmasıyla birlikte heyecanın giderek arttığı Oscar töreni öncesinde yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Gelen videoda törenin bu yıl da sunuculuğunu üstlenen Jimmy Kimmel, geçtiğimiz yıl olan En İyi Film ödülü karışıklığının tekrarlanmasından bir hayli korkuyor! Korkusu öylesine büyük ki artık hayatını etkileyecek hale geliyor...

    90. Oscar ödülleri töreni Jimmy Kimmel Live! adlı programın sunucusu ve yapımcısı olan komedyen Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunda gerçekleşecek. Ünlü komedyen geçtiğimiz yıl da aynı görevi üstlenmişti. Ancak geçtiğimiz yıl Oscar'a damgasını vuran olay, En İyi Film ödülü için öncelikle Aşıklar Şehri'nin açıklanması, ekip sahneye çıktıktan sonra zarfların karıştığının açıklanarak aşağı indirilmeleri ve ödülün gerçek sahibi Ay Işığı ekibinin sahneye çıkmasıydı. 

    90. Oscar ödüllerinin sahiplerini bulduğu görkemli ödül töreni 4 Mart'ta gerçekleşecek. Hollywood yıldızlarını bir araya getirecek olan heyecanlı ödül töreni Dolby Tiyatrosu'nda yapılacak. Tören canlı olarak yayınlanacak. 

    2018 Oscar Adaylıkları Açıklandı!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top