Hesabım
    Judy Greer’lı “Adventures in Public School”dan İlk Fragman!

    Bağımsız komedi filminden ilk fragman yayınlandı.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan “Adventures in Public School”un ilk resmi fragmanı görücüye çıktı.

    Toronto’da “Public Schooled” ismiyle gösterim yapan fakat daha sonra adı değiştirilen “Adventures in Public School” ayrıca Edmonton Film Festivali’nde “En İyi Komedi Filmi” ödülünü kazanmıştı. “13 Going on 30”, “The Descendants” ve “War for the Planet of the Apes” gibi filmlerde boy gösteren Judy Greer’ın başrolünde olduğu filmde aktrise Siobhan Williams, Daniel Doheny, Russell Peters, Grace Park, Andrew McNee, Alex Barima, Andrew Herr ve Eva Day eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini Kanadalı Kyle Rideout üstleniyor. Rideout daha önce 2015 yapımı “Eadweard” filmini yönetmişti.

    Evde eğitim gören, sosyal yönden beceriksiz Liam (Daniel Doheny) sınav için gittiği okulda tek bacaklı Anastasia’ya (Siobhan Williams) ilk görüşte aşık olur. Anastasia’yla yakınlaşmanın bir yolunu arayan ve kapalı hayatından bıkmış olan Liam, müdürü ve annesi Claire’i (Judy Greer) lise eğitimi için ikna eder. Liam, seks, uyuşturucu ve sosyal bilimlerin olduğu bu yeni ve alışılmadık dünyaya adım atarken ve hoşlandığı kızı etkilemeye çalışırken, annesi ve en yakın arkadaşı Claire de ona ergenlik isyanının nasıl yapılacağını öğretmeye başlar.

    “Adventures in Public School”un henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top