Hesabım
    "Aladdin"in Çekimleri Tamam!

    Yeni animasyon uyarlaması "Aladdin"in çekimleri tamamlandı.

    1992 yapımı Disney animasyonu Aladdin beyaz perdeye geri dönüyor! Bu kez kanlı canlı oyuncularla beyaz perdede seyircilerin karşısına çıkacak olan filmin çekimleri tamamlandı. Müjdeli haber filmin başrol oyuncusu Mena Massoud'un sosyal medya hesabı üzerinden geldi.

    Disney'in gerek uçan halısıyla, gerek lambadaki ciniyle en sevilen karakterlerinden biri olan Aladdin'in yeni beyaz perde macerası, Disney'in eski animasyon filmlerini yeniden beyaz perdeye uyarlama furyasının yeni bir goncası. "Alaadin"den önce Güzel ve Çirkin, Sindirella ve Orman Çocuğu da beyaz perdede seyirciyle buluşmuştu. Disney'in bir diğer prensesi Mulan'ın yeni filmi de prodüksiyon aşamasında.

    Sherlock Holmes, Kod Adı: U.N.C.L.E. ve son olarak da Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmlerinde kamera arkasına yer alan yönetmen ve oyuncu Guy Ritchie'nin imzasını taşıyacak olan yeni Aladdin uyarlamasında sevilen karakteri Mena Massoud canlandırırken, Aladdin'in üç dileğini yerine getiren sevimli cin rolünü ise Will Smith üstleniyor. Sultanın kızı ve Aladdin'in büyük aşkı Jasmine rolünde Naomi Scott, Agrabah kentini Navid Negahban tarafından canlandırılacak sultanın yönetiminden almaya çalışan kötü kalpli Jafar'ı ise Marwan Kenzari canlandıracak. Nasim Pedrad, Billy Magnussen ve Numan Acar da filmin kadrosunda yer alan isimler arasında...

    John August tarafından yazılan senaryosu, 1992 yapımı animasyon filmine ve Orta Doğu'da bilinen Aladdin ve Sihirli Lambası masalına dayanan yeni uyarlama Aladdin'in müzikleri ise 8 Oscar ödülü sahibi Alan Menken'a emanet. 

    Film 24 Mayıs 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top