Hesabım
    "Dev Avcısı"ndan Yeni Fragman!

    "Dev Avcısı"ndan heyecanlı bir fragman geldi.

    !f İstanbul 2018'de seyircilerle buluşacak olan I Kill Giants'tan yeni fragman geldi. 5 yıllık kariyerine 18 proje sığdırmayı başaran 15 yaşındaki oyuncu Madison Wolfe, fantastik maceralara atılıyor!

    Barbara hiçbir şeyden korkmayan, keskin dili ve kıvrak zekasıyla dikkat çeken genç bir kızdır. Okul çantasında antik Norveç Warhammer oyunu taşıyan Barbara, hayatta kalmak için devleri öldürmeyi kendisine dert edinmiştir. Hem gerçek dünyadaki hem de hayal dünyasındaki canavarları alt etmeye çalışan genç kız, kendisine bakan ablası Karen ve ona yardımcı olmaya çalışan psikoloğun da yardımıyla gerçek hayatla hayal dünyasını birleştirmenin bir yolunu bulmalıdır...

    Joe Kelly'nin resimli romanından senaryolaştırılan filmin senaryosunda Joe Kelly'nin imzası var. Yönetmen koltuğunda 9 metre (2012), Helium (2013) ve Katusha (2014) ile bilinen, Oscar ödüllü Danimarkalı yazar ve yönetmen Anders Walter'ın oturduğu fantastik yapımın kadrosunda Zoe Saldana, Imogen Poots, Jennifer Ehle, Noel Clarke ve Ciara O'Callaghan da bulunuyor. Film aynı zamanda Toronto Film Festivali'nde de seyircilerin karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top