Hesabım
    “Mission: Impossible 6”nın Artık Resmi Bir Adı Var!

    Başrol Tom Cruise filmin resmi adını açıkladı.

    Her yeni filmiyle gişede fırtınalar estiren “Mission: Impossible” serisi 6. filme geri dönüyor. Serinin başrolü Tom Cruise, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta yeni filmin isminin “Mission: Impossible – Fallout” (Mission: Impossible - Yansımalar) olacağını duyurdu.

    Serinin ilk üç filminde romen rakamları kullanılırken, dördüncü filmin ismi “Ghost Protocol”, beşinci filmin ismi ise “Rogue Nation” olmuştu. Serinin yeni filminde yönetmenlik koltuğunda Christopher McQuarrie oturuyor. McQuarrie, serinin son filmi olan Rogue Nation’ı yönetmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan ve Vanessa Kirby bulunuyor. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosu yönetmen Christopher McQuarrie’ye emanet.

    Kendi dublörlüğünü yapmasıyla bilinen Tom Cruise geçtiğimiz Ağustos ayında Londra’daki çekimlerde binadan binaya atlarken duvara çarpmıştı. Oyuncunun o çekimde gerçekten de duvara çarpması gerekiyordu fakat yönetmen Christopher McQuarrie’nin dediğine göre Cruise duvara biraz farklı bir açıdan çarpmış. Oyuncunun ayak bileği kırıldığı için prodüksiyon aktör iyileşene kadar durdurulmuştu.

    “Mission: Impossible - Yansımalar” ülkemizde 27 Temmuz’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top