Hesabım
    "Captain Marvel"dan İlk Kostümlü Fotoğraf!

    Brie Larson'lı "Captain Marvel"ın ilk kostümlü fotoğrafı geldi.

    Güzel oyuncu Brie Larson'dan ilk kostümlü Captain Marvel karesi geldi! Marvel sinematik evreninin 3. aşamasında yer alan kadın süper kahraman Carol Danvers'ın nam-ı diğer Captain Marvel'ın beyaz perde yüzü olacak olan Oscar ödüllü oyuncunun kostümlü ilk fotoğrafı geldi. Ancak gelen fotoğrafın "Captain Marvel" filminin değil, henüz ismi açıklanmayan ve çekimleri tamamlanmak üzere olan Avengers 4 setinden olması daha muhtemel... Gizli Dünya filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen güzel yıldızın, Avengers serisinin 4. halkasında boy göstereceği biliniyor.

    Captain Marvel'ın beyaz perde macerasında yakışıklı oyuncu Jude Law, Captain Marvel'ın güçlerini kazandığı zaman ona yardım eden akıl hocası, doktor Walter Lawson karakterine hayat verecek. Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan karakter, dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünüyordu. Filmin kötü adamı, uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn karşımıza çıkarken, Yenilmezler filmlerinin karizmatik kahramanlarından S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury'ye hayat veren Samuel L. Jackson da rolü için geri dönecek. DeWanda Wise da filmin kadrosunda yer alan isimler arasında...

    Çizgi roman evreninin en güçlü kahramanlarından biri olan Captain Marvel'ı temel alan film, Iron Man'in zırhını yapmasından, Kaptan Amerika'nın buzda bulunup çözülmesinden ve Thor'un dünyaya inmesinden seneler önce, 90'larda geçecek. ABD Hava Kuvvetleri'nde bir güvenlik şefi olan Carol Danvers, Kree teknolojisini içeren bir patlama sonucu özel güçler kazanmıştı.

    Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin üstlendiği yapımın senaryosu, Meg LeFauve ve Nicole Perlman'ın hazırladığı taslaktan, Geneva Robertson-Dworet tarafından senaryolaştırıldı. Çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan "Captain Marvel", 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top