Hesabım
    "Düğüm Salonu" Yeni Vizyon Tarihini Aldı!

    Yerli komedi "Düğüm Salonu" ne zaman seyirciyle buluşacak?

    BKM'nin bol yıldızlı yeni komedi filmi Düğüm Salonu vizyon tarihini aldı! 2 Şubat 2018'de vizyona girmesi planlanan ancak geçtiğimiz yıl sonunda ertelendiği açıklanan filmin yeni vizyon tarihi belirlendi. Ünlüler geçidi komedi filmi "Düğüm Salonu", 16 Mart 2018 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    Komedinin sevilen yüzlerinden Şahin Irmak'ın ilk senaristlik deneyimi olan "Düğüm Salonu"nda başrolleri Irmak'la birlikte İrem Sak, Emre Karayel ve Gonca Vuslateri üstleniyor. Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Beyti Engin, Ayşenil Şamlıoğlu ve Salih Kalyon gibi yerli sinemanın sevilen yüzlerini kadrosunda bulunduran filmde yönetmen koltuğunu ise Hakan Algül üstleniyor.

    Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitmez. İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!... Nikah salonuna giren çiftler arasındaki gizler ortaya dökülürken, talihsizlikler de hikayeyi iyice karmaşık hale getirecektir.

    Seyircilerine eğlenceli dakikalar yaşatmayı vadeden "Düğüm Salonu" 16 Mart'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top