Hesabım
    20. Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali İçin Başvurular Başladı!

    20. Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali'ne başvurular açıldı.

    Denizli’de T.C Denizli Valiliği’nin desteğiyle başlayıp Antalya’ya, Ankara’ya (ODTÜ-Gisam) ve İstanbul’a (Fransız Kültür Merkezi) uğradıktan sonra Bursa’da Nilüfer Belediyesi ve Aykırı Sinema Derneği’nin işbirliğiyle tamamlanacak olan 20. Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali için başvurular açıldı! Türkiye’de ilk

    kez Antalya Sinema Derneği tarafından Antalya’da organize edilen festivale başvurmak için tıklayın!

    Kurmaca, belgesel, deneysel, animasyon türündeki 30 dakikadan kısa filmlerin başvurabildiği yarışmada, filmlerin 2018 yılı içinde Antalya'da gösterilmemiş olması şartı aranıyor. Festivale son başvuru tarihi 2 Mayıs 2018 olarak belirlendi. Fransa merkezli, 30 ülke 90 şehirde aynı anda yapılan ve 20 yıllık bir geçmişe sahip olan Çok Kısa Filmler Festivali başvurularını kaçırmayın!

    Festivalin kapsama alanı bu yıl Ankara, İstanbul, Antalya, Denizli ve Bursa’yı da içine alacak şekilde genişletildi. 5 büyük şehirde gerçekleşecek festival 1-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak.Festival, 1-2- 3 Haziran tarihlerinde Denizli’de başlayacak olan festival, Ankara'da, Antalya'da ve İstanbul'da ve son olarak da 8-9- 10 Haziran’da da Bursa’da olacak.

    İnternet üzerinden başvurunun yapılabileceği festival hakkında daha fazla bilgi için www.cokkisafilmler.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top