Hesabım
    Steven Spielberg’ün Bir Sonraki Filmi “West Side Story” Olacak!

    Film için oyuncular aranmaya başladı.

    Geçen hafta Steven Spielberg’ün bir sonraki filmi için iki seçeneği değerlendirdiğini öğrenmiştik. Usta yönetmen “Indiana Jones 5” ve “West Side Story” arasında bir seçim yapmış gibi görünüyor.

    Broadway World’ün haberine göre sayısız ödülün sahibi Amerikalı yönetmen "West Side Story" için oyuncu aramaya başladı. Casting yönetmeni Cindy Tolan’ın filmin dört başrolü, Maria (18-20), Tony (18-23), Bernardo (20-24) ve Anita (20-24) için birkaç şartı var. İlk olarak elbette oyuncuların şarkı söyleyebilmesi bekleniyor. Ayrıca Maria, Anita ve Bernardo karakterlerini oynayacak oyuncular İspanyolca konuşabilmeli. Her filminde yıldız oyuncularla çalışan Spielberg anlaşılan bu film için genç yetenekler arıyor.

    Bununla birlikte, “Munich” ve “Lincoln” gibi filmlerde yönetmenle çalışmış olan Tony Kushner’ın filmin senaryosu üzerinde çalışmaya başladığı açıklandı. Filmin yapımcıları ise Kristie Macosko Krieger, Kevin McCollum ve Stacey Snider olacak.

    Spielberg’ün yeni filmi, 1961 yapımı “West Side Story”nin yeniden çevrimi olacak. Jerome Robbins ve Robert Wise’ın yönettiği film vizyona girdiği sene Amerika’da en çok gişe hasılatı elde eden 2. film olmuştu. Ayrıca Akademi Ödülleri’nde ‘En İyi Film’ dahil olmak üzere 10 Oscar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top