Hesabım
    "Derin Sular"da Aşk Engel Tanımıyor!

    Alicia Vikander ve James McAvoy başrollü "Derin Sular"dan ilk fragman geldi.

    Derin Sular filmi aşkın mesafelerden üstün olduğunu kanıtlıyor! Yeni nesil Lara Croft'umuz, Oscar ödüllü Alicia Vikander ve yeni nesil X-Men'in genç Profesör Xavier'ı James McAvoy'un başrollerini üstlendiği romantik gerilim filmi "Derin Sular"dan ilk fragman geldi.

    J.M. Ledgard'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan "Derin Sular", dünyanın apayrı bölgelerindeki iki aşığın hikayesini paralel olarak işliyor.

    İngiliz istihbarat ajanı olan James More, yanlış giden bir operasyon sonucunda Afrika'nın doğu kıyısında esir tutulmaktadır. Penceresi bile olmayan bir odada tutsak olan James, cihadçı askerlerin elindedir ve senaryo oldukça karamsardır. Aynı anlarda Grönland Denizi'nde binlerce mil uzakta bulunan biyomatematikçi Danielle Flinders ise benzer bir tehlikeye atılmıştır. Okyanus tabanına bir denizaltı ile inen Danielle'in denizaltısında sorunlar vardır. Zorlu durumları sırasında ikisi de bir önceki yıldaki Noel'i düşünmektedir. Geçen yıl Noel zamanı ikili Fransa sahilindeki tesadüfi bir karşılaşma sonucu tanışarak bir araya gelmiş ve yoğun bir romantizm yaşamışlardır...

    "Derin Sular"ın yönetmen koltuğunda 3 Oscar adaylığı bulunan Alman yönetmen Wim Wenders oturuyor. Filmin senaryosunda ise senarist Erin Dignam'ın imzası var. "Derin Sular" İngiltere'de 18 Mayıs'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top