Hesabım
    Tom Hardy'li "Venom"un Çekimleri Bitti!

    Tom Hardy'yi çizgi roman evrenine sürükleyen "Venom" filminin çekimleri tamamlandı.

    Başarılı oyuncu Tom Hardy'li Venom uyarlamasının çekimleri tamamlandı. Mad Max efsanesini kaldığı yerden devam ettiren, Diriliş'teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy, bu kez Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'a hayat verecek.

    İlk olarak 1984'te Marvel çizgi roman alemine giriş yapan Venom, Marvel çizgi romanlarında sıkça boy gösteren uzaylı bir organizma. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran organizma, çizgi romanın bir versiyonuna göre de Eddie Brock ve Peter Parker'ın bilim insanı olan ebeveynleri tarafından kanseri yenmek amacıyla yaratılmıştı. 

    Wrapped. Life back. Bye 👋

    Tom Hardy (@tomhardy)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Marvel ile aynı evreni paylaşmayacak olan "Venom"da genç oyuncu Tom Holland'ın fenomen haline gelen Örümcek Adam'ı boy göstermeyecek. Zombieland'ten tanıdığımız Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaryosunda ise Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner imzası var.

    4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde, Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson filmin kötü adamlarından biri olarak karşımıza çıkarken, filmin kadrosunda Altın Küre adayı Riz Ahmed ve rol aldığı dizilerin yanı sıra yaptığı seslendirmelerle de öne çıkan Jenny Slate de bulunuyor.

    Çizgi roman alemi boyunca pek çok kişiyi etkisi altına lan organizma, Örümcek-Adam (Peter Parker), Deadpool (Wade Wilson), Parker'ın eski okul arkadaşı Flash Thompson ve The Scorpion (Mac Gargan) gibi pek çok kişiyi etkisi altına alabilmişti. Bakalım Tom Hardy'ye olan etkisi nasıl olacak? 

    "Venom" 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top