Hesabım
    "İlk Tanıştığımız Gece"den Altyazılı Fragman!

    Netflix'in bilim kurgu komedisi "İlk Tanıştığımız Gece"den altyazılı fragman geldi.

    Aşkı mucizelerle buluşturan İlk Tanıştığımız Gece'ye ilk bakış! Başrollerini komedinin sevilen yüzü Adam Devine ve güzel yıldız Alexandra Daddario'nun üstlendiği bilim kurgu komedisi "İlk Tanıştığımız Gece"den altyazılı fragman yayınlandı.

    Güzeller güzeli Avery ile bir partide tanışan Noah ona görür görmez aşık olur. İkili keyifli bir akşam geçirirler. Gecenin her dakikasında Avery'e daha da aşık olan Noah, genç kızın da kendisinden hoşlandığını düşünmektedir. Ancak Avery gecenin sonuna kadar ona tamamen arkadaşça davranır. Gerçekleri fark eden Noah'nın tek bir dileği vardır; her şeyi başa sarmak, aşık olduğu kadınla yeniden tanışıp, onun isteyebileceği gibi bir adam olmak... İmkansız gibi görünen bu dileği sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde gerçeğe dönüşür ve Noah zamanda geriye gider. Tanıştıkları geceyi tekrar yaşamaya başlayan Noah'ın bu kez tek bir amacı vardır; güzel Avery’i kendine aşık etmek...

    Kadrosunda Robbie Amell, Noureen DeWulf, Shelley Hennig, Andrew Bachelor ve Chris Wylde'ı da bulunduran romantik bilim kurgu macerasının yönetmen koltuğunda ise Ari Sandel oturuyor. Senaryosunda başrol Devine ile John Whittington'ın imzasını taşıyan "İlk Tanıştığımız Gece", 9 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top