Hesabım
    Sundance Yıldızı Korku Filmi "Hereditary"den Fragman Var!

    Sundance Film Festivali'nin favori filmlerinden "Hereditary" fragmanı tüylerinizi diken diken edecek.

    Modern zamanlarda geçen doğaüstü bir kabus için hazır mısınız? Prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali'nde beğeniyle karşılanan korku filmi Hereditary'den ilk fragman yayınlandı. Eleştirmenlerin övgüyle söz ettiği etkileyici yapım, ailemizden aldığımız korkunç mirasların altını çiziyor.

    Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi görünen bu korkunç kaderden kurtulmak için daha fazla mücadele etmek zorunda kalır. Ailevi bir trajediyi uğursuz ve derinden sarsıcı bir şeye dönüştüren olaylar, kalan paramparça mirasın gölgesini taşımaktadır...

    Filmin Amerikalı senaristi ve yönetmeni Ari Aster, ilk yönetmenlik deneyiminde, aile içi bir parçalanmayı incelikle işleyerek korku öğeleriyle harmanlıyor. Anaerkil bir cehennem yaratan "Hereditary"nin başrollerini Toni Collette, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd ve Gabriel Byrne üstleniyor.

    Merakla beklenen "Hereditary" 8 Haziran'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top