Hesabım
    Savaş Filmi "Journey's End"ten Duygusal Poster!

    Bol yıldızlı savaş dramı "Journey's End" filminden poster geldi.

    Savaş dramı Journey's End'in yıldızları filmin yeni posterinde toplandı. Yönetmen koltuğuna "Aşk Uğruna" ve "Düşes" filmleriyle tarih draması kategorisinde beğenilen yönetmenlerden biri olmayı başaran Saul Dibb'in oturduğu savaş dramı "Journey's End"in posterinde, filmin zorluklar çekecek olan karakterlerini görüyoruz.

    1918 yılında Aisne'de geçen film, zihinsel olarak parçalanmanın eşiğindeki genç subay Stanhope'un liderliğindeki İngiliz subay grubunun hikayesini anlatan film, Birinci Dünya Savaşı'na etkileyici bir bakış sunuyor.

    Başrollerine "Senden Önce Ben"in yıldızı Sam Claflin, Marvel sinematik evreninin Vision'ı Paul Bettany ve romantik filmlerin sevilen yüzü Tom Sturridge'i yerleştiren filmin kadrosunda Hollywood'un yükselen yıldızı Asa Butterfield, başarılı oyuncu Toby Jones ve Stephen Graham da yer alıyor.

    1918 Mart'ında bir bölük subay kuzeydoğu Fransa'da cephe sıralarına gelmiştir. Alman saldırısının yakında gerçekleşeceği haberini alında bölüğün lideri genç subay Stanhope kendini içkiyle sakinleştirmeye çalışırken, geri kalan subaylar ve aşçı ise savaş öncesi zamanlardan konuşarak sığınakta zaman öldürmektedir. Bir süre sonra aralarına, eğitimini yeni tamamlamış ve ilk görevinde yer almak konusunda oldukça heyecanlı olan genç subay Raleigh de katılır. Bölük ölüm kalım savaşının ortasında, korku ve strese rağmen ayakta kalmak zorundadır...

    Toronto ve Londra film festivallerinde boy gösteren savaş dramı "Journey's End" 2 Şubat'ta İngiltere'de seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top