Hesabım
    Zac Efron'lu Seri Katil Filmine Sheldon Desteği!

    Zac Efron'u acımasız seri katil Ted Bundy'ye dönüştüren "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile"ın kadrosu genişliyor.

    Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” filminin kadrosu genişliyor. Ünlü seri katil Ted Bundy’i konu alacak olan biyografik yapımda "The Big Bang Theory" dizisinin fenomene dönüşen karakteri Shelson Cooper'a hayat veren Jim Parsons da boy gösterecek. 

    Hemen telaşa kapılmamanız için belirtelim; Parsons seri katilin çırağını ya da vahşice öldürülen talihsiz bir kurbanı canlandırmayacak. Yani hayati bir tehlikesi yok. Parsons'ın filmde canlandıracağı karakter, 1979'daki davayı başlatan ve sonuçta Bundy'nin mahkum edilmesine neden olan savcı Larry Simpson olacak. 

    “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” ve “Maze Runner: The Death Cure” filmlerinde izlediğimiz yükselen yıldız Kaya Scodelario filmde Bundy’nin eski eşi Carole Anne Boone’u canlandırırken, Bundy'nin uzun dönemli kız arkadaşı Elizabeth'i "Kemiklerine Kadar"ın güzel oyuncusu Lily Collins canlandıracak. Westworld'ün güzel yıldızı Angela Sarafyan Elizabeth'i destekleyen çok yakın bir arkadaşı olmakla birlikte, Bundy'yi sorgulamaya başlamasının da nedeni olan Joanna'ya, usta oyuncu John Maklovich de 1979 yılında davayı değerlediren Edward Cowart'a hayat verecek.

    BACKGRID

    Kadrosunda Jeffrey Donovan, Haley Joel Osment, Terry Kinney, Dylan Bake ve Grace Victoria Cox'un da yer aldığı biyografik yapımda ünlü seri katili ise, Disney'in genç yıldızı olarak parlayan, ardından Hollywood'ta kendine yer edinen ve gençlik komedilerinin yakışıklı ancak şapşal çocuğu olarak öne çıkmaya başlayan, "Kötü Komşular" ve "Çılgın İhtiyar" gibi filmleriyle hatırlanan, son olarak "Sahil Güvenlik" ve "Muhteşem Showman"de karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Zac Efron canlandıracak.

    Bundy'nin kız arkadaşı Elizabeth'in gözünden anlatılacak olan “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, 1974 ve 1978 yılları arasında birçok kadına tecavüz edip öldüren, kurbanlarının tam sayısı bilinmemekle birlikte, 10 yılı aşkın inkar süreci sonunda, 30'dan fazla cinayet işlediğini itiraf eden, 1989'da da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Seri katil ile uzun dönemli kız arkadaşı Elizabeth arasındaki sorunlu ilişki de film aracılığıyla gözler önüne serilecek. Yıllarca süren inkarın ardından Elizabeth, sonunda Bundy'yi polise ihbar etmişti.

    Tek beyazperde deneyimi “Book of Shadows: Blair Witch 2” olan belgesel yönetmeni Joe Berlinger’in yöneteceği filmin senaryosu Michael Werwie’nin kaleminden çıkma.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top