Hesabım
    "Ant-Man and The Wasp"ın Kadın "Kötüsü" Ghost'tan Yeni Kare!

    "Ant-Man and The Wasp" filminin kahramanlarımızı zorlayacak düşmanı Ghost'tan kamera arkası kareleri var.

    "Ant-Man and The Wasp"ın etkileyici "kötüsünden" yeni kareler var. Marvel Sinematik Evreni’nin cep boy kahramanlarını yeniden seyircilerle buluşturacak olan devam halkasının kadın kötüsü Ghost'tan kamera arkası kareleri geldi. Karakterin teknolojik kostümünü fragmanda göremediğimiz kadar iyi görebiliyoruz.

    Dünya çapında 519 milyon dolar gişe hasılatı elde eden"Ant-Man"in devam halkasında başrolleri Ant-Man olarak Paul Rudd ve Wasp olarak Evangeline Lilly üstleniyor. 

    Backgrid USA / Bestimage

    Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve The Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır...

    İkinci filmde Peyton Reed yönetmenlik koltuğuna geri dönerken, oyuncu kadrosuna da yeni isimler katılıyor. Llk filmden Michael Peña, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, David Dastmalchian, Vanessa Ross ve doktor Hank Pym rolündeki Michael Douglas eşlik ederken, Dr. Hank Pym'in eşi Janet Van Dyne rolünde güzel oyuncu Michelle Pfeiffer, Ghost'u canlandıran Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Dr. Bill Foster  olarak Laurence Fishburne ve Randall Park da kadroya yeni katılan isimler arasında. Devam filminin senaryosunda bu sefer başrol Paul Rudd’un da imzası bulunuyor.

    Backgrid UK / Bestimage

    Merakla beklenen devam halkası "Ant-Man and The Wasp" 6 Temmuz 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top