Hesabım
    Octavia Spencer Bu Sefer Korkutacak!

    Oscar ödüllü oyuncu Octavia Spencer bu kez karanlık tarafta olacak.

    1 Oscar ödülünün yanı sıra 2 de adaylık kazanan Octavia Spencer bu kez korlutacak. Bu yıl Suyun Sesi filmindeki performansıyla da Oscar yarışında yer alan başarılı oyuncu, korku ve psikolojik gerilim harmanı olarak tanımlanan "Ma" filminin kadrosuna katıldı.

    Ünlü oyuncuya Oscar ödülü kazandıran Duyguların Rengi filminde birlikte çalışmış olduğu başarılı yönetmen Tate Taylor'ın yönetmen koltuğuna oturacağı filmde, ikili 7 yıl sonra yeniden aynı projede yer almış olacak. Çekimleri bu ay Mississippi'de başlayacak olan filmin kadrosunda emektar oyuncu Juliette Lewis ve Güzel ve Çirkin'in Gaston'u Luke Evans, Diana Silvers, Corey Fogelmanis, McKaley Miller, Dante Brown ve Gianni Paolo da bulunuyor.

    Paranormal Activity ve The Purge gibi başarılı korku serilerinin yapımevi olarak bilinen Blumhouse Productions'ın arkasında olduğu proje, hakkında yönetmen, Spencer'ın tam olarak kötü bir karakteri canlandıracak olmadığını belirterek, Spencer'ın "şimdiye kadar oynadığı en karmaşık karakter" olarak karşımıza çıkacağını söyledi. Deadline'da yer alan habere göre ise Spencer, bir grup gençle arkadaşlık kuran yalnız bir kadını canlandıracak. Filmin senaryosunda ise Scotty Landes'in imzası var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top