Hesabım
    5. Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali'ne Başvurular Açıldı!

    Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali Kısa Film Senaryo ve Kısa Film yarışmaları için başvurular başladı.

    Her yıl 7 şehrin 7 İslam büyüğünü tema edinen Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali, bu yıl 5. yaşıı kutluyor. Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film festivali kapsamında açılan Kısa Film Senaryo ve Kısa Film yarışmaları için başvurular başladı.

    Festivalde 2 kategorideki yarışmalar kapsamında 11 ödül karşılığı 36.500 TL ödül veriliyor. Senaryo birincilerine 2000 TL den toplamda 14.000 TL ödül verilecek. Festivalin kısa filmler bölümünde ise, en iyi film 10.000 TL, en iyi 2. film 7.500 TL, en iyi 3. film 5.000 TL ve en iyi 4. film mansiyon ödülü ile ödüllendirilecek. 

    Festival kapsamında açılan senaryo yarışmasında, verilen 7 konu ile ilgili 7 en iyi senaryo seçilecek. Maddi ödülün dışında, senaryo yarışmasında verilen 7 temanın birincilerinin eserleri, My Elit Yapım tarafından film haline getirilecek. Senaryo yarışması başvuruları 1 Mayıs 2018 de son bulacak.

     Kısa film yarışmasında ise, verilen temalar ile ilgili başvuran en iyi 7 kısa film finale kalarak, gösterimlere alınacak. Halk gösterimlerinin ardından, kısa film kategorisinde en iyi 4 film ödüllendirilecek. Kısa Film yarışması başvuruları 31 Temmuz 2018’de son bulacak

    Festivalin bu yılki temaları ve şehirleri;

    AHMED YESEVİ / Türkistan

    MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ/ Konya

    SEYİD YAHYA ŞİRVANİ/  Bakü

     ŞEYH EDEBALİ/ Bilecik

    ŞEYH ŞABAN-I VELİ/ Kastamonu

    ÜFTADE / Bursa

    YUNUS EMRE/ Eskişehir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top