Hesabım
    Dwayne Johnson’ın Başrolünde Olduğu “Skyscraper"dan Aksiyon Dolu Poster!

    Gişe fatihi Dwayne Johnson yeni bir aksiyon filmiyle geliyor.

    Dwayne Johnson’ın başrolünde olduğu “Skyscraper”ın heyecan verici ilk posteri yayınlandı.

    Son yıllarda aksiyon filmlerinin aranan ismi olan Dwayne Johnson yepyeni bir aksiyon filmiyle geliyor. Çin'de geçen filmde başrol Dwayne Johnson’a Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Jason Day, Byron Lawson ve Elfina Luk eşlik ediyor. Skyscraper’ın yönetmenlik koltuğunda komedi filmleri “We're the Millers” ve “Central Intelligence” gibi filmlerin yönetmeni Rawson Marshall Thurber oturuyor.

    Yönetmen Thurber aynı zamanda filmin senaryosunu da tek başına yazdı. Filmin müzikleri, “The Island” ve “Transformers” gibi filmlerin deneyimli bestecisi Steve Jablonsky’e emanet. Görsel bir şölen beklediğimiz aksiyon filminin görüntü yönetmeni ise Oscar ödüllü Robert Elswit. Elswit, “Punch-Drunk Love”, “There Will Be Blood”, “The Town” ve “Nightcrawler” gibi birçok başarılı filme imza attı.

    FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford (Dwayne Johnson) artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun üzerine atılır. Artık aranan bir adam olan Will, yangının sorumlularını bularak adını temizlemeli ve binanın içinde sıkışıp kalmış olan ailesini ateş hattından kurtarmalıdır.

    “Skyscraper”, Amerika ile aynı tarihte, 13 Temmuz’da ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top