Hesabım
    Willem Dafoe “Motherless Brooklyn” Filminin Kadrosuna Katıldı!

    Filmin başrolü ve yönetmeni Edward Norton.

    3 Oscar adayı Edward Norton yönetmenlik koltuğuna oturduğu yeni filmi “Motherless Brooklyn” ile beyazperdeye geri dönüyor. Son olarak 2016 yapımı “Collateral Beauty” filminde izleme şansı yakaladığımız yetenekli oyuncu ilk defa yönetmnlik koltuğuna oturmuyor. Bundan tam 18 yıl önce Ben Stiller ve Jenna Elfman ile rol paylaştığı “Keeping the Faith” filmini yönetmişti.

    2017 yılında hiçbir filmde izleyemediğimiz Norton’ın yeni filminin kadrosuna Willem Dafoe katıldı. Bu sene “The Florida Project” ile Oscar’a aday gösterilen Dafoe’yu geçtiğimiz sene bolca izleme şansı elde etmiştik. “Seven Sisters”, “Death Note”, “Murder on the Orient Express” ve “Opus Zero” filmlerinde boy gösteren 3 Oscar adayı aktörün “Motherless Brooklyn”de hangi karakteri oynayacağı açıklanmadı.

    Jonathan Lethem’in polisiye romanından uyarlanacak olan “Motherless Brooklyn”, Tourette sendromundan muzdarip dedektif Lionel Essrog’u (Edward Norton) anlatıyor. Filmde Essrog, cinayete kurban giden akıl hocasının katilini bulmaya çalışıyor. Senaryosunu da Edward Norton’ın yazdığı filmin kadrosunda şimdilik Josh Pais ve Stephen Adly Guirgis bulunuyor. Filmin yapımcıları ise Bill Migliore, Stuart Blumberg, Gigi Pritzker ve Rachel Shane. Filmin vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top