Hesabım
    "Mission: Impossible – Yansımalar" Aksiyonun Dozunu Yükseltiyor!

    "Görevimiz Tehlike" serisinin 6. devam halkasından ilk fragman yayınlandı.

    "Görevimiz Tehlike"nin 6. devam halkasından beklenen fragman geldi! Serinin önemli karakterlerini bir araya toplayan Mission: Impossible - Yansımalar fragmanı, serinin bir önceki filmlerini aratmıyor. Her yeni filmiyle gişede fırtınalar estiren “Mission: Impossible” serisinin 6. devam halkası olan "Mission: Impossible - Yansımalar", Ethan Hunt'ı bir hayli zorlayacak gibi görünüyor!

    Film, ikonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamanda yakalıyor. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşüyor ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine giriyor. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyuluyor...

    Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise, bir kez daha ikonik Ethan Hunt rolüne geri dönecek. Seride daha önce boy göstermiş olan Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Ethan'ın büyük aşkı Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Filme merakımızı epey arttıran fragmanın kurgusu ise bir Türk'e ait. 15 yıldır Los Angeles'ta Ant Farm isimli fragman montaj şirketinde çalışan Ahmet Atalay fragmanın kurgusuna imza attı. Fragman ve film kurgucusu olarak çalışan Atalay, tıpkı yazarlarımızdan Oktay Ege Kozak gibi 2001 yılında Bilgi Üniversitesi'nin Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. 

    Görevimiz Tehlike serisinin ilk üç filminde romen rakamları kullanılırken, dördüncü filmin ismi “Ghost Protocol”, beşinci filmin ismi ise “Rogue Nation” olmuştu. Christopher McQuarrie'nin yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği devam filmi "Mission: Impossible - Yansımalar", Amerika ile aynı tarihte 27 Temmuz’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top