Hesabım
    Melissa McCarthy'den Yeni Komedi!

    Komedinin sevilen yüzü Melissa McCarthy'nin yeni filmi "Life of the Party"den fragman geldi.

    ABD'nin favori kadın komedyenlerinden Melissa McCarthy geri döndü! Amerikan kadın komedyenlerini gururla temsil eden sempatik yıldızın başrolünü üstlendiği yeni kolej komedisi Life of the Party'den fragman yayınlandı.

    Yıllardır hayatına ev kadını olarak devam eden Deanna, kocası ondan ayrılınca büyük bir aydınlanma yaşar. Ona dair ne varsa çöpe atan ve hayata yeniden başlamaya karar veren Deanna, yıllardır kendisini pişman hissetmesine neden olan duygularının üzerine gider ve koleje geri dönmeye karar verir. Üstelik kızı ile aynı okula, hatta onunla aynı sınıfa girer. Yeni bir dünya ile tanışan ve kısa sürede kampüs yaşantısına kendisini kaptıran Deanna, geçirdiği özgürlük ve eğlence dolu bir yılda kendini yeniden keşfeder...

    "Hayalet Avcıları", "Ajan" ve "The Boss" gibi filmleriyle kendine has bir seyirci kitlesi edinmeyi başaran kadın komedyenin yeni filmi de bir hayli eğlenceli gibi duruyor. Yönetmen koltuğunda sempatik oyuncuyla birçok kez çalışmış olan Ben Falcone'un oturduğu komedi filminin senaryosunda da McCarthy ile yönetmenin imzası var. Kadrosunda Debby Ryan, Julie Bowen, Adria Arjona, Maya Rudolph ve Jacki Weaver gibi isimleri bulunduran komedi filminde ünlü şarkıcı Christina Aguilera da konuk oyuncu olarak yer alacak.

    "Life of the Party" 11 Mayıs'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top