Hesabım
    Yeni “Deadpool 2” Posterinde Kurşun Yağıyor!

    İzlemek için gün saydığımız “Deadpool 2”den yeni poster yayınlandı.

    Merakla beklenen süper kahraman filmi “Deadpool 2”den yeni bir poster yayınlandı. Deadpool’un artık alışılagelmiş pazarlama taktiğine yakışır bir şekilde, bu posterde de yine başka bir filme gönderme yapılıyor. 1983 yapımı “Flashdance” filmine gönderme yapan posterde kahramanımızın üstüne gökten kurşun yağıyor.

    Hikaye detayları henüz belli olmayan filmin yönetmenlik koltuğunda David Leitch oturuyor. Leitch’in filmografisinde John Wick ve Sarışın Bomba (Atomic Blonde) gibi gişede oldukça başarılı filmler bulunuyor. Deadpool karakterine çok yakışan Ryan Reynolds bu filmde de başrolü üstlenirken, Cable karakteri ile Josh Brolin, Domino karakteri ile Zazie Beetz ve filmin kötü adamı olarak Jack Kesy kadroya ekleniyor. Kesy’nin hangi kötü karakteri canlandıracağı henüz bilinmese de, söylentilere göre oyuncu Black Tom Cassidy karakterine can verecek. İlk filmden Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand ve Stefan Kapičić de kadroda yer alıyor.

    Deadpool 2, şirketlerin birkaç dakikalık fragmanlar göstermek için milyonlarca dolar ödediği Super Bowl’u geçtiğimiz günlerde pas geçmişti. Filmin senaristlerinden Rhett Reese ise hayranların bu konuda endişelenmemesi gerektiğini söylüyor. Deadpool 2’nin yeni fragmanının, bir diğer Marvel filmi “Black Panther” vizyona girdikten sonra yayınlanması bekleniyor.

    “Deadpool 2” ülkemizde 18 Mayıs 2018’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top