Hesabım
    Olivia Munn'un Rolünü Milla Jovovich Kaptı!

    Olivia Munn başrollü olacak olan "Hummingbird"ün başrolü bir kez daha değişti.

    Aksiyon gerilim filmi Hummingbird bir türlü başrollerini elinde tutamıyor. İsveçli yönetmen ikili Markus Kryler & Fredrik Akerstrom imzasını taşıyacak olan "Hummingbird"ün başrolü bir kez daha değişti. X-Men serisinin Psylock'u Olivia Munn'un üstleneceği başrol, Resident Evil serisinin başrolü Milla Jovovich'e gitti.

    Bu gelişme "Hummingbird"ün ilk başrol değişimi değil. Filmin ön prodüksiyonu için çalışmalar sürerken, filmin başrolü için anlaşılan isim "Galaksinin Koruyucuları"nın Gamora'sı Zoe Saldana idi. Ancak Avatar serisiyle meşgul olduğu için bir türlü setten çıkamayan Saldana'nın yerini Olivia Munn doldurmuştu. Senaryosunda ise John McClain imzasını taşıyan film, henüz çekilmemiş en iyi senaryoların listelendiği Black List'te yer alıyordu.

    Jovovich, devletin siyasi sorunlar yaratabileceği korkusuyla kendi ekiplerini göndermediği durumlarda işi halletmek için kiralanan, devletle bağlantısı bulunmayan, anlaşmalı çalışanlardan oluşan bir ekibin suikastçısını canlandıracak. Jovovich'in karakteri son hedefi tarafından kendi kimliğiyle yüzleşmek zorunda kalınca da işler kızışacak.

    "Lucy" ve "Jason Bourne" serisinin harmanı tadında olacağı belirtilen "Hummingbird"ün çekimleri bu yılın yaz aylarında start verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top